Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2010 00:23 - Танцьорката Елеонора метна Датския принц на черешата
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1212 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Скандалната танцьоркаЕлеонора разби всички фантазии, които се въртяха около нея, след като тайнственият принц влезе в къщата.

Това се случи в четвъртък, по време на живото предаване, когато в “Биг Брадър Фемили” се появи 33-годишния готвач Николай.

Очакваше се, той да заеме мястото в разпадащата се двойка Елеонора-Давид, но уви, нищо подобно не се случи. За тази развръзка от доста време се шумеше…

Наскоро ние писахме новината, че Ели трепти за човек, на който да се отдаде в прегръдките.

За тези желания се разбра, малко след разразилите се скандали в къщата, при които новодошлата й свекърва я нападаше. Тя изразяваше острите си атаки срещу чаровницата, в стремежа си един път за винаги да отвори очите на сина си.

Давид трябваше да разбере, що за стока е половинката му като престане да се трепе неуморно за нея, а тя ни най-малко да не го оценява.

Явно доста го нахъса майчето, а след което си тръгна, излизайки заедно и с внучка си Анджелина.

В разказите на свекървата, докато бе вътре сред брадърите, тя постоянно разправяше пикантни истории за танцьорката като една от тях бе, че на 14 февруари снаха й се завърнала в тях с букет цветя и любовни послания, които не били от сина й Давид, а от някакъв Николай отДания. Елеонора сама бе признала, че в отношенията си с бащата на дъщеря й нещата не вървят, както и освен това, че имала чувства към въпросния мъж.

Никито се появи, но тя не посмя да яхне расовия му жребец като това съобщи и наДавид: „Не го обичам, защото не съм спала с него“, а преди това “датският принц” едва ли не изля до дъно сърцето си за нея, но тя – нищо.

Той се бореше всячески за Елеонора като постоянно искаше да я обеди, че с него ще се чувства наистина на място. Задаваше й въпроси, на които неговото име бе предполагаемото решение: „Смяташ ли, че дъщеря ти е щастлива сега?“, но тя не му отвръщаше с желаното, а с: “Аз не те познавам” и “За мен най-важно е детето ми.”

Така легендата, която се мълвеше е разбита и то от първа ръка.

Не се наложи дори и “Разбивачите на митове” да се намесват.

Но знае ли човек, всичко може да е просто игра и тепърва да се разкрият истинските чувства на Елито и тя да си признае, че Датският принц е нейният искан жребец?!



Тагове:   отхвърля,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 157193
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930