Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2010 00:05 - Хороскоп за уикенда през почивните дни на 3 и 4 април (Великден)
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1436 Коментари: 0 Гласове:
0



 

ОВЕН (21 март – 20 април) През почивните дни ви очаква светлият празник Великден, който ще ви донесе много радости, както на вас, така и на всички останали зодии. Сега е момента да си починете и да се разтоварите от ангажиментите си вкъщи. Хубаво е, че се радвате ползотворно на почивката. Продължавайте в същия дух, за да може, когато се завърнете отново на работното място с нови сили да постигате успех, след успех.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Тези дни ще сте щастливи не само от факта, че е празник, но и на хубавото време, макар че несъмнено ще има дъждовни моменти, вие не му обръщате толкова внимание и се радвате на отдих. Може да предприемете пътуване. Най-вече тези, които са далече от семейството си се очаква да се завърнат по родните места.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Своенравните близнаци са във вихъра си. Великден е един от любимите им празници, защото “пада здраво” хапване на яйца, които също като тях са шарени и многоцветни. Очакват ви приятни емоции. Не е изключено да имате и малки сплетни, но кой ли ги няма? Отминете ги с усмивка и се порадвайте на всички останали моменти, които си заслужават.

РАК (22 юни – 22 юли) Празник е, а вие все още мислите за професионалното си издигане, както и проблемите, които са ви съпътствали при саможертването за тази кауза. Не го мислете толкова, всичко ще се нареди, стига освен здравата работа, която полагате, да вложите и малко оптимизъм във възгледите си. Успехът ви е гарантиран!

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Властните Лъвове най-накрая ще зарежат професионалните задължения и ще “седнат на масата” със своите  приятели като равни, там няма какво да се доказват, освен най-много да вземат думата, която приляга, тъй като винаги са център на внимание. Това няма нищо лошо, тъй като вие сте забавни и увлекателни в историите си.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Вие сте с роднините си и им отдавате пълното си внимание, както винаги, а поводът сега е още по-ясен и определено има защо, нали е Великден?! Щедри сте към околните и даровете, които им поднасяте са наистина оценени от тях. Саможертвата ви не е напразна. Продължавайте в същия дух и ще видите, че всичко се отплаща.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Отдавна желаното се осъществява, какво по-приятно от това?!Насладете се на мига, в който за пореден път отвоювахте победата си, защото, когато човек изкачва една планина, той се стреми към върха и като го стигне е редно да му се наслади, поглеждайки вече изминатото, но да не спира, а погледът му да е устремен към следващият, който чака да бъде покорен отново.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Вие сте хора на чувствата и страстта. Тези дни ще ви се отдаде възможност да им се оставите напълно, така че ги използвайте пълноценно и не губете време! Сега е най-подходящият момент, в който ще може да чукнете яйцата и да видите, че вие сте чукана, защото от битката излизате победители.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През тези дни вие правите поредните си и ежедневни попадения. Стремете се да поддържате това ниво, но не си мислете, че като се отпуснете малко това ще ви отклони от пътя, ето защо си дайте почивка. Тя ще ви се отрази ободряващо и концентрацията ви след това ще бъде още по-голяма.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Напред с рогата да чукнете яйцето. Кой ли ще е победителя? Този въпрос беше реторичен за вас, защото много добре знаете какво да отговорите на него. Така е и в живота. Стремглаво сте устремени към целите си и ги постигате. Тези дни сте решили да си отдъхнете и вие го правите наистина добре!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Най-после водите утихнаха и вие сте спокойни. Също, както водата, простираща се хоризонтално в хоризонта, и вие може да се хоризонтирате върху леглото, защото е празник и сега е времето, през което може да си починете пълноценно. Не изпускайте шанса си!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Очаква ви да отплувате към топлите течения, където са близките ви. Там някой неочакван приятел ще ви изненада с присъствието си. Може спокойно да споделите мислите си, ще се почувствате по-добре.  Отдавна мечтаете да се порадвате и на малките неща в живота, а сега ще го направите!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156854
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930