Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 11:34 - Трактора ще забрави за свободата! Има две нови обвинения срещу него
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1232 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Има две нови доказателства срещу Алексей Петров – Трактора, свързани с извършените от него изнудвания – това стана ясно след като на разпит бе подложен свидетелятГеорги Цветанов.

Първото е датирано към 22 март, а другото е от вчера. Освен Георги Цветанов, днес се разбра и за предварително разпитаните  ген. Атанасов и Иван Драшков.

За да се запази всичко в тайна, за момента, обвинението пожела процесът да бъде засекретен, а на юристите откъм страната на Трактора им бе дадена възможността, само за два часа да прегледат новостите по делото.

Те наистина не са никак малко –  досега съществуват 3 тома с нови улики, както и папка с искове, представена от Роман Василев –  зам. градски прокурор.

Но и адвокатите на Петров не спят. Те също са внесли доказателства по делото, чрез 35 документа, които отхвърлят обвиненията срещу него.

Сам той заяви: “50 дни след ареста ми, ако видите делото, никъде няма“Октопод”, никъде няма доказателства, че аз съм извършил нередна дейност”, като добави още, че преди време имал лична среща с вицепремиера Цветан Цветанов, на която са „изяснили, че ДАНС и МВРса използвани за политически цели”, както и… „Г-н Цветанов каза, че след като не съм представител на политическа партия, не би могъл да осъществи политически натиск срещу мен – тъкмо обратното”.

Според Алексей Петров всичко било нагласено срещу него и “стратегията за противодействие на организираната престъпност е манипулация наобществото”.

Освен това Трактора се изказа пред журналистите, че неговото име е било спрягано с редица имена като за някои това е истина, докато за други е просто една “жълта” лъжа и дори с тези, с които е имал вземане-даване срещите им били изцяло делови и законни, а сега е имало опит те да се изкарат престъпни.

Във връзка с това Петров сподели и за конкретни личности обвинени, че имат задкулисни отношения с него. Един от тях бешеВеселин Пенгезов, около когото гръмна скандал, че е магистрат от “Октопод”-а. Трактора не отхвърли, че действително познава председателя на апелативния съд, а дори имаше подозрения, че зад публикацията срещу Пенгезов стои именно Петров.

Относно познанството му с Ахмед Емин, той категорично отрече да има подобно нещо.

Така, имайки 35-те документа, оневиняващи го в обвиненията, той поиска по-лека мярка за неотклонение, като дори към тях прибави и влошеното си здравословно състояние – днес влезе с патерици в съда.

Сега да видим дали съкровените му желания ще бъдат удовлетворени, след като има нови доказателства срещу него?!



Тагове:   Него,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 157189
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930