Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 10:51 - Дневен хороскоп за 2-ри април
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1220 Коментари: 0 Гласове:
2



 

ОВЕН (21 март – 20 април) Един съперник в бизнеса (службата) хвърля алчни погледи към признанието или печалбата, спечелени от вас с усърдие. Докажете на себе си, че авансите за любов не са поощрявани от този съперник. Помнете, че красотата понякога може да е измамна. Затова днес бъдете предпазливи.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Звездите са с вас и колкото и да ви се струва, че всичко е объркано и трудно, то накрая ще завърши благополучно.Днес сте на прага на “нов поход” и вече сте набелязали пътища към близките бъдещи успехи. Остава само да задвижите машината. Хубаво е да намерите пролука в ангажиментите ви и да се отдадете на спорт.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Желанието ви да сте динамични напира отвътре, то ще избуи особено днес. Не му се поддавайте прекалено, за да не сбъркате. Вие сте палави, но е редно да не прибягвате към стари грехове, иначе рискувате постоянно да ви ги натякват. Ще потърсите връзка с партньор от отдавнашна връзка.

РАК (22 юни – 22 юли) Атмосферата у дома ви е наелектризирана – по незначителни поводи чувате упреци, а и сам избухвате. По-добре е да потърсите сили и да отминете остротите, още повече, че днес ви е необходимо единомислие при разумното уреждане на предстоящо ви пътуване.

ЛЪВ (23 юли – 20 август)  Мнозина близки, приятели, познати през този ден ще “изяждат” времето ви, подгонени от грижи. Днес семейството ви се нуждае от вас и ще трябва да се откъснете от чуждите тревоги, за да не съжалявате по-късно. Ще делите пари. Не се притеснявайте, че кризата е пуснала пипалата си и те ще се оттеглят скоро.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Отдавна поети ангажименти ще ви заставят да се втурнете по печалби. Припечеленото всякога ще ви изглежда недостатъчно, но ще покрива разходите ви. Усложненията ще идват от нуждите на хора извън дома. Премислете плюсовете и минусите на позициите си.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Пред вас се откриват нови възможности за работа, ще се изсипват шансове за щастие, здраве и богатство, тъй че не правете драма от временните си домашни проблеми. Някои хора в работата ви създават трудности и проблеми като отдавна си търсят повод за това.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Вие поемате върху себе си и задачите на близките си, които се нуждаят от разрешаване. По този начин ще създадете спокойствие около себе си, но и ще осуетите опит на недружелюбно настроение към семейството ви. Ще бъдете облагодетелствани.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Някой друг трябва да оцени заслугите ви днес в работата и просперитета ви в службата. Не бъдете нетърпеливи! За стореното благодарността ще има и материален израз. Отношенията с домашното обкръжение ще се обтегнат, но малко по-късно вечерта нещата ще се изгладят.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари ) Физически и психически сте изтощени. Това е от прекаленото работа, с която се обременявате. Малко сте агресивни заради това и тръгвате напред с рогата, но всичко ще се нареди и вие ще се успокоите. Главоболията ще отминат, а слънцето ще изгрее и на вашата улица.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Чувствате се в перфектното душевно настроение и го излъчвате и на другите. Сделките не са вървели по-добре от никога досега. Организирани сте и постигате целите си. Всяко усложнение, което ви се изпречи вие го премахвате с лекота и постигате успехи.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Днес имате сблъсъци с бюрократични порядки, които ще ви изнервят, но с малко подаръци ще уредите въпросите си мигновено. При възникване на проблеми на помощ ще ви се притече стара любов. Може да ви хрумне да осъществите отдавна планирано пътуване.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156635
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930