Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 11:02 - Хороскоп за месец април на втората половина от зодиака на 2010 г.
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1326 Коментари: 0 Гласове:
0



ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Неверни данни, получили популярност (5.), ще предизвикат ровене в пътищата на вашето облагодетелстване. Ако не е абсолютно необходимо – не изисквайте да се разпространява казаното и написаното от вас. И не се вслушвайте в съвета на домашните – те все още мислят със стари категории. Трезва подкрепа ще ви окаже (16.) някогашен партньор. Послушайте го!

В разговори за “вземане-даване” ще срещнете лице от другия пол. Неговата дружба ще уравновеси живота ви!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Изневеря ви нерешителността да предприемете продължително пътешествие, за което говорите от месеци. А всичко е твърде просто – имате физически сили, друг поема разходите, очакват ви с обич. Защо се двоумите? Заслужили сте тази радост с продължителен предан труд! Само малко повечко дързост!

Какво винаги, в часовете на раздвоение до вас е партньорът. И сега потърсете от него съвет и окуражаване!

Упорито и неотстъпно изпълнявайте лекарските си предписания, за да си спестите главоболията.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) До 13. на два пъти ще възникнат проблеми поради нередовната ви финансова отчетност. Препоръчително е в началото на месеца добросъвестно да подредите документите си. Стабилизирането на здравето (след 15.). В края на месеца ще получите решението за наследство (дарение, част от печалба). За съжаление то ще е по-малко от вашите очаквания.

Връзката, на която държите, ще продължи да ви носи неудовлетворение, преди всичко поради обстоятелството, че трябва да се държи в сянка. Нестабилни сте с нервите.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Месецът ще позабави реализацията на професионалните проекти, но няма да спечелите, ако обсъждате само от семейството, където без затруднения ще намалят бюджета. Проявявате щедрост при подготовката на празненство.

Ще бъдете сваляни (23.). Приключете обаче всичко с остроумна шега и запазете старото добро приятелство.

Избягвайте алкохол и опиати дори когато ви уверяват, че са полезни при сегашното ви здравословно състояние.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Не се притеснявайте при изпълнение на длъжността си (16.), защото ви дебнат неприятности; колеги ще се присвоят вашите заслуги. Бъдете стриктни в услугите със средства (пари, имоти), определяйте условията. Намерете път да защитите своята независимост.

Странични дела ще принудят партньора ви да пътува. Използвайте отсъствието му, за са извършите много от онова, което е на плещите ви.

Пазете се от електрически уреди, докато работите с тях.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Обърнете се към добър, стар познат за съдействие при уреждане на парични въпроси. Около 8. проведете важния разговор за пътуването си – така ще си спестите чувството, че сте се натрапници.

Партньорът ще измисля най-невероятни изненади (понякога даже непредвидими!), а вие ще се чувствате  по-старото определение – на седмото небе!

Помнете, че умората може и трябва да се лекува с отдих, приятни срещи и … тонизиращи средства. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156589
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930