Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 10:55 - Хороскоп за месец април на първата половина от зодиака на 2010 г.
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1160 Коментари: 0 Гласове:
0



 ОВЕН (21 март – 20 април) Сделката, която може да сключите между 15. и 19., за дълго ще повишистандарта ви на живот, ще ви направи самоуверени и предприемчиви. Идеите за творчество са осъществими – не ги захвърляйте! На срещата с приятел (15.) подскажете само малка част от своите проекти – колкото да заинтригувате събеседниците си. Те са готови да приемат предложението ви, а за вас това ще означава самостоятелност.
Разкриването на една тайна ще предизвика в дома ви неприятности и свади, но около 28,атмосферата се прояснява.
През първата половина на месеца вземете мерки за регулиране на съня, което пък ще снижи нервната ви възбуда.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Обърканите отношения в дома и службата ви правят заядливи. Дали не е по-добре да се решите на отдавнашната идея за ликвидиране на едно партньорство заедно? Обмислете (13) съветите на приятели за процеса, но не издавайте намеренията си. Мисълта за преместване (2.-28.) не е от най-разумните, затова не я лансирайте пред никого.
Несправедливи са укорите към партньора, че ви е предал. Той от години е до рамото ви и след 22. отново ще усетите предаността му.
Неразположението е всъщност проява на умората от предишните месеци. Върнете се към леки спортове и добра почивка.
БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) От 2. до 28. натрапчиво ще ви връхлита мисълта за неосъществена печалба. Вместо да се измъчвате от недоволство и подозрения, организирайте отдих, помогнете на партньора в неговитеинтелектуални занимания, запознайте се с делото, което ви потиска, макар че не го признавате. На 20, поканете приятели на чашка. Те ще ви съобщят интересуващи ви факти.
Партньорът ви има проблеми (вероятно свързани с изкуство. Бижутерия, парфюмерия), но няма смелост да ви моли за съдействие. Предложете му сами помощта си.
РАК (22 юни – 22 юли) Раздразнителността ви помрачава, както успехите на членовете от семейството, тъй и радостта от приятелствата. Постарайте се да бъдете обективни в присъдите. Проявете бдителност (16.), за да не замръкнете ощетени. Трезво преценете изгодата от предлаганата сделка (20). Тя може да донесе признания в професията, но на вас ще са ви необходими и средства.
Партньорът ви в претоварен с главоболия от различно естество. Не бъдете безразлични към него. Малко топлота от ваша страна ще повиши тонуса му.
Поддържайте доброто състояние на здравето си с режим – лека храна у всекидневни разходки.
ЛЪВ (23 юли – 20 август) Още миналия месец близък (брат, сестра, родственик) ви е съобщил, че чака съдействието ви за стабилизирането си. Време е да обмислите какво може да направите. В семейството ви се гнетят от неясните взаимоотношения в близкия дом. След 15. направете постъпки за пътуване в чужбина.
Дали не трябва да помислите за приключване на връзката, в която вече не намирате радост?
Има опасност на яве да излязат документи, които бихте предпочели д останат скрити. Но това е неизбежно – изкоренете страха.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Отложете за известно време грижите за пари и имоти. Зрее въпрос за опазване на доброто ви име, а то е повече от богатството! Вероятно ще ви потърсят (21.) ваши показания в един процес. Ще срещнете много симпатии у служебните лица, но не се опитвайте да преиначавате истината – това може да стане причина за по-късно разобличаване.
Ще ви ласкае екстравагантността на една връзка. Не бързайте – по обичая си – да я демонстрирате. Тя може да ви спечели присмех.
След 28. не сядайте на волан и въобщеизбягвайте пътуване, ако това е възможно.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156448
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031