Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 10:44 - Дневен хороскоп за 1-ви април – ден на лъжата
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1079 Коментари: 0 Гласове:
0



 

ОВЕН (21 март – 20 април) Днес обърнете внимание на здравословното си състояние. Ангажирани сте с прекалено много задължение и това ви изтощава. Ще поработите усилено, но накрая на деня ще ви писне и ще се отдадете на почивка. Това е правилното решени, иначе рано или късно ще “изпушите”, вечни двигатели не съществуват.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Надпреварвате се с времето, но все не ви стига. Въпреки това успехите не ви липсват. Справяте се добре във всяко едно отношение и това ви носи на крилете на щастието, така трябва и да бъде. Не се замисляйте, че е прекалено хубаво да е истина. Просто го приемете.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Напрегнати сте от многото работа, с която сте претрупани. Колегите ви не ви помагат особено да се разтоварите от напрежението, но вие сте от веселяците и сами намирате нужния път да го сторите. Това е вашата

РАК (22 юни – 22 юли) Днес парите ви се трупат с лекота, а работата ви върви по вода. Нали сте морско създание, грешка няма това е вашето обитание, плувате във ваши води и всичко си тече, не стои. Вървите нагоре срещу течението, защото обичате предизвикателствата.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Днес ви предстоят промени, както в личен, така и в професионален план. Те ще са благоприятни за вас, така че се възползвайте. Не губете време в излишни разточителства. Само ще ви отклонят от целите, а те са преди всичко. Стремете се към върха, там е вашето място.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Не се натоварвайте емоционално, за да може да контролирате чувствата си. Бъдете предпазливи с предприеманите от вас решения. Хубаво е да отложите пътуванията за друг ден. Пазете здравето си, то е по-важно от работата, с която се претрупвате. Ще сте изненадани от финансови печалби.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Правите прогнози за бъдещето си. Вълнува ви особено и все се чудите как да начертаете плановете си, за да сте една крачка напред преди другите. Това ви обременява и се чувствате натоварени. Може да разпуснете, днес е добър ден да го сторите, така ще се заредите с нови сили, с които да постигнете желаното.


СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днес най-накрая парите ще ви стигнат. Не харчите през пръсти и това ви улеснява особено. Добре е да не мислите прекалено за себе си, защото ще има обратен ефект. “Каквото посеете, това и ще жънете”, това е принципът. Ако искате да ви обърнат внимание, направете и вие нещо по случая. Няма да останете разочаровани.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Непредсказуеми сте, също както деня ви. Чудите се какво ще се случи във всеки един момент от него. Не се притеснявайте прекалено, все пак  съдбата си е във ваши ръце. Важно е накъде ще я насочите. Вие избирате, така че изберете правилната посока.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Настроили сте се отрицателно към близките, още повече към човека до вас. Не бива да постъпвате така. Всеки си има лоши дни, но не е нужно и другите да са ни виновни за тях. След като се поразсъните всичко ще отмине и вие ще се почувствате ведри и с желание за работа, хората около вас определено веднага ще забележат разликата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През този ден е момента да завършите отдавна започнатото. Дайте си време и за себе си. Понякога на човек му трябва моменти на себевглеждане и преосмисляне на вече отминалото и тепърва предстоящото. Доверете се на инстинктите си, защото те ще ви отведат към правилната посока.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Днес ще се раздавате, откъм работа и емоции, но нищо няма да е напразно и всичко ще ви се върне, “дай, за да ти се даде”, това е максимата и тя е наистина валидна. Не може да очакваме без никакъв положен труд да очакваме нещо в замяна, дори и да го получим, то е временно и е недооценено.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156594
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930