Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 13:19 - Дневен хороскоп за 31-ви март
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове:
0



 

ОВЕН (21 март – 20 април) Днес ви очакватвнезапни обрати, които в една степен могат да изменят посоката към която се насочили. Това обаче не бива да ви притеснява, тъй като е за добро. Вие сте човек, който се съобразява със себе си и не се усъмнявате във взетите си решения. Все пак преосмисляйте нещата и бъдете малко по-отстъпчиви.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Ще се развихрите в работата. Емоциите ще ви преизпълват с тонус и така ще заразите и колегите около себе си. Нужно е да сте мотивирани, както за себе си, така и за останалите. Ако го направите ще разберете, че наистина е имало полза, ще получите помощ като отплата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Вие сте от хората с настроение и с него зареждате близки и приятели, колегите ви също ви харесват, защото сте душата в работата. Без вас празнотата се чувства осезателно. Обаче имайте предвид, че живота не е само забавление, бъдете малко по-сериозни, така мнението на някои, които ви завиждат затова, че сте веселяци, ще има да ви завиждат и за още едно нещо.

РАК (22 юни – 22 юли) Обичате валса, но стъпките при вас са две назад, една напред и не защото грешите или пък се забавяте заради проблеми, а защото обичате да премислите нещата два пъти и тогава да действате. Това е разумен подход от ваша страна и той ще се окаже печеливш. Следвайте инстинктите си и няма да сгрешите.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Днес отново сте се отдали на работата, то вашето край няма. Но освен “бачкането” съществуват и други много по-приятни неща. Огледайте се, времето ще бъде прекрасно и ако отделите 10 минутки да му се полюбувате ще се заредите положително и след това ще може да отхвърляте задълженията си без никакви усилия.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Работата ви върви. Пролетната умора е далеч от вас. Преизпълнени сте с енергия, която ви е нужна, за да довършите започнатото. През този ден е добре да се вслушвате в съветите на околните, те няма да ви подведат. Анализирайте ситуацията, за да уцелите момента. Очаква се да получите изгодна оферта.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Днес следвайте отговорностите си като същевременно се възползвате и от влиянието на приятелите ви. Вие сте хората, които са добре организирани, което естествено ви помага да приключите всичките си ангажименти в срок и дори да ви остане повечко време за отдих.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Денят е подходящ към пристъпване на целите ви. Практичният ви подход ще допринесе за постигането им. Действията ви трябва да са много добре преценени. С хъс вършите работата си и това ви издига в очите на колегите ви. Радвате се и надобри отношения с партньора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Уцелихте десятка. Днес сте решителни и дръзки. Не губите време в размотаване. Учудвате се от себе си, но не се чудете, това сте си вие само че малко по-концентрирани. Трудностите също не ви липсват, но и тях ги “разпердушинвате” безпроблемно.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Давате го напред с рогата срещу всички предизвикателства изправили се по пътя ви. Само така! Продължавайте в същия дух, но е хубаво като стигнете на края на пресечката да поспрете за малко въздух, пролетния ще ви се отрази неочаквано положително и пак ще се устремите към върха, защото там ви е мястото.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Някойнеочакван близък ще ви изненада, точно неговото присъствие ви е липсвало, за да ви даде сили. “Живота не е лесен, но с другар е песен!”, така е и при вас. Ще станете още по-добронамерени, но не прекалявайте, все ще има някой, който да поиска да ви се качи на главата. Не му позволявайте. Деловите ви задължения се изнизват мигновено не буквално, но поне на вас така ви се струват.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Добре би било днес да “счупите” половинката от вашето добро настроение и да го прехвърлите в “съседния двор” на колегите си. Ще ги разведрите и може да си спретнете и парти дори. Не надхвърляйте летвата на нормалното. От прекалена разсеяност може да допуснете грешка.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156447
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031