Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2010 16:31 - Дневен хороскоп за 30-ти март
Автор: daljinkata Категория: Други   
Прочетен: 1511 Коментари: 1 Гласове:
1



 

ОВЕН (21 март – 20 април) Днес се погрижете за здравето си, работата няма да свърши! Може да се почувствате неразположени, което се дължи на прекаленото много ангажименти, с които се обременявате. Вярно е, че така сте полезни и на колегите си, но вредите на себе си. Сега е момента да решите търканията си с партньора.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През този ден постоянно ще бързате, но въпреки всичко времето пак ще ви е малко. Ще постигнете успехи като наред с тях ще преодолеете и възникналите ви проблеми. Една част от вас ще получат делови предложения, докато други най-накрая ще разрешат паричните си главоболия.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Имате доста работа днес. Чакат ви стари недовършени планове, които трябва да разрешите, но обърнете внимание и на сегашните си задължения. Пазете здравето си, защото времето лъже и както е слънчево може да настинете. Намирате перфектният начин за общуване с партньора.

РАК (22 юни – 22 юли) Днес парите ви се покачват и има защо. Доста труд хвърляте и резултатите са налице, все пак има по какво да поработите като “хвърлите едно око” върху себе си, така ще откриете пропуски, които да запълните, при достигането на пълната ви хармония.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Професионално се изявявате блестящо, но промени ще има и в личен план. Денят е благоприятен за контакти, както с близки и приятели, така и с делови запознанства. Хубаво би било да си направите добра сметка на финансите, защото все пак по-трудно се изкарват, отколкото се харчат. Явно има някаква зависимост.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Звездите ще са с вас стига да контролирате отрицателните си емоции и чувства. Бъдете особено предпазливи при подписването, на каквито и да е било документи, а също така не е препоръчително да пътувате, тъй като може да останете разочаровани от случая.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Изцяло сте положително заредени. Яхнали сте вълната на порива и с нетърпение чакате светлото бъдеще. Не се притеснявайте, скоро ще дойде и този момент само трябва да имате малко търпение и ще го грабнете. Напълно валидна е поговорката:”Трай бабо за хубост!”

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днес ще сте финансово стабилни, защото най-накрая излизате от период на недостиг. Портмонето ви започва все по-трудно да се закопчава и ще продължава да бъде така, ако внимателно премисляте покупките си, още повече по-значимите. Тук максимата е:”Два пъти мери, един път режи!”

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Разчупете деня си, ежедневието убива човека. В тази насока ще сте изненадани, днес може да получите професионално предложение, но все пак не предприемайте необмислени решения. Най-добре би било да се посъветвате с близки и приятели, те ще ви дадат правилното решение.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Днес сте като куче и коте с партньора. Дайте го по-спокойно и не се задълбочавайте в дреболиите. Знаете, че и малкият камък е способен да обърне колата, ето защо не минавайте през него. В професионално отношение не е лошо да вземете под внимание съветите на колегите си, те ща са ви от полза.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Увереността ви в стремежите е най-добрият ви приятел за постигане им. Днес ще финализирате нещо отдавна започнато като през цялото време търсите усамотение. В него съзнанието ви намира пристан, където да поспре и обмисли правилните решения.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Денят е време за промяна. Напуснете неподвижното блатото и се отправете в бързоструйните води. Ще влагате доста усилия в тази насока, но достигнете ли целта си, най-накрая ще се почувствате свободни. Няма да ви липсват и премеждия, но те едва ли ще ви затруднят.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. icebarbi - Aстрологията е псевдо-наука ос...
30.03.2010 16:56
Aстрологията е псевдо-наука основана на погледът че звездите и планетите нанасят силно влияние на човешки неща. Твърди че отностителните позиции на небесните тела на раждането на някой решават неговия или нейното основно изграждане, и променяйки се астрологични позиции могат да бъдат използвани да предскажат бъдещето. Обаче, понеже небесата никога не са били направени за такива цели, астрологията е опасно и грешно извършване. Звездите са били създани за календари и да се обявява величието на Господ. Да ги използваме другак е идолопоклонение, както предупредене из Писание (Deut. 4:19; 2 Kings 23:5; Isa. 47:13). Астрологията не бива да бъде консултирана дори и за кеф. Свързана е със силите на злото и може да доведе до други окултови практикувания и робство на грях.

Астрологията има три много големи грешки, всяко от тях отричаща й всякакво твърдение за научна валидност.

1.

Първо, астрологията пропада когато е сложена под тест срещу реалността. Например, разпределението на небесата в момента на раждане би трябвало според нея да реши астрологическия знак на някой и така личността му/й или бъдещето. По тази основа, близнаците би трябвало да имат почти еднакви животи. Обаче, близнаците често се различават много по талант, личност, и пътя на живот който избират. Спомнете си Исаак и Исав (Битие 25:19-34).
2.

Второ, така наречените астрологически знаци не са вече валидни. Поради процесът на земната ос, човек е всъщност роден под различен звезден знак отколкото е даден от изтърканите хороскопи използвани днес. Астрологията е основана на предишните позиции на звездите (както са били преди 3000 години през Вавилонски времена). Всяка година, грешката в измерването на зодиаковите знаци става по-голяма.
3.

Трето, невъзможно е за звездите да имат някакъв ефект на личност, а камоли на световни събития. Гравитацията на звездите и планетите е единствената сила която действа из космосните пространства, и нейния ефект е незабележим на Земята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: daljinkata
Категория: Други
Прочетен: 156433
Постинги: 117
Коментари: 25
Гласове: 74
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031